tag:blogger.com,1999:blog-1001760716144766470.post5586323087359350200..comments2022-04-01T00:46:28.002+02:00Comments on LA GASTRONAUTA: Quiche de bacon y champiñonesAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02263539143571246515noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1001760716144766470.post-10249975063388717532015-10-14T12:19:04.193+02:002015-10-14T12:19:04.193+02:00I tant que li pots posar parmesà, de fet la quiche...I tant que li pots posar parmesà, de fet la quiche és una recepta molt versàtil. Depèn del que tinguis a la nevera la pots adaptar al teu gust. Una abraçada guapo 😉Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02263539143571246515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1001760716144766470.post-70474480698360470692015-10-14T00:22:51.549+02:002015-10-14T00:22:51.549+02:00Gastronauta, m'encanta l'entrada i la foto...Gastronauta, m'encanta l'entrada i la foto! A més era molt bona la quiche. Et proposo un canvi, no hi posaries parmesà per millorar-la?Guille Almansahttps://www.blogger.com/profile/03136058542989543522noreply@blogger.com